De charme van de buitenbioscoop

Het is tijd voor een vakantie. Kinderen hebben hun energieën binnen handbereik en willen niets anders weten dan plezier hebben.

Over het algemeen denken gezinnen in de zomermaanden eerst aan buitenwandelingen als stranden, parken en andere plaatsen waar kinderen zonder zorgen kunnen spelen.

Vaak moeten deze plannen echter in de loop van de tijd worden veranderd.

Elke familie is gegaan door de situatie van het verpakken van alle rugzakken voor een super reis naar het strand en aankomen buiten het huis heeft ondervonden enorme wolken van regen, is het niet?

In die gevallen waar buitenwandelingen zijn gereserveerd, gezinnen meestal kiezen voor winkelcentra, als gevolg van het grote aantal attracties die deze plaatsen te bieden hebben.

Een van de bekendste attracties van alle winkelcentra is de bioscoop!

Naar de bioscoop gaan is een geweldige ervaring! Maar heb je gestopt om na te denken over hoe uitdagend dit bezoek aan het grote scherm kan zijn als je de kleintjes neemt?

Voordat je kinderen kreeg, was het een heel eenvoudige activiteit om naar de film te gaan: als je van een acteur hield of naar de trailer keek en dacht dat het idee interessant was, koop dan gewoon het kaartje.

Maar als je kinderen hebt, vooral als je jonger bent, moet je extra voorzichtig zijn zodat deze tour niet in een slechte familie-ervaring eindigt.

Hier zijn enkele tips die u zullen helpen om van dit eerste avontuur een succes te maken:

Bepaal of uw kind er klaar voor is of niet: wat is de juiste leeftijd om het kind mee te nemen naar de film? Nou, het hangt af van het kind. Veel kinderen gaan voor het eerst in hun 3 of 4 jaar naar de film, maar veel ouders verwachten dat hun kinderen iets ouder worden voordat ze worden opgenomen, vooral als de kinderen gevoelig zijn voor harde geluiden en duisternis.

Kies de juiste film: u wilt natuurlijk dat uw kind naar iets vriendelijk voor haar kijkt – meestal passen animaties daar perfect in. Maar zoek ook naar kortere films die stiller zijn dan de mainstream films.

Loop weg van advertenties en trailers: Veel theaters tonen verschillende commercials voordat de film daadwerkelijk van start gaat. Kinderen onder de 8 jaar zijn nog steeds niet in staat om te onderscheiden wat film is en wat propaganda. Bovendien zijn het zeer snelle en lawaaierige scènes, die uiteindelijk de kleine bang kunnen maken.

Plan alles: zorg ervoor dat de kleintjes goed gevoed worden voordat de sessie begint. En beslis ook vooraf of je de beroemde popcorn koopt of niet! Zo vermijdt u toekomstige onderhandelingen met de kleintjes in de rij. En als je besluit om voor de popcorn te kiezen, vergeet dan niet het water! Het is heel belangrijk om de kleine, goed gehydrateerde popcorn te houden!

Het is waarschijnlijk dat je de sessie in het midden van de film verlaat met je kleintje schoppen en schreeuwen, maar dit is allemaal normaal. Je zou zelfs kunnen denken dat het geld werd weggegooid, maar het is het beste om dingen niet te forceren. Je kunt ook een pauze in de lobby nemen zodat de kleine zich ontspant en in het beste geval terugkeert naar de sessie. Maar zo niet, dan is het het beste om het rustig aan te doen.